Lama lama în pijama și alte 7 povești

de Anna Dewdney

citită de Ioana Mărcoiu

Asculți nelimitat

Adaugă la wishlist

Bestseller

Carte audio

Cărți pentru copii

De Citit

De cumpărat

Ficțiune

Recomandate

Alegi prima carte gratuit, de la € 6,99 / lună cu 2 credite, anulezi oricând.

Ascultă sau citește în app

Dacă ți-a plăcut încearcă și

Se încarcă...

Despre Lama lama în pijama și alte 7 povești carte

Opt povești din celebra serie „Lama Lama”, de Anna Dewdney, pe fond muzical, în lectura actriței Ioana Mărcoiu.

Lama Lama în pijama
Lama Lama ce dezordine
Lama Lama dor de mama
Lama Lama e vremea să împarți
Lama Lama de Crăciun
Lama Lama și bunicii
Lama Lama stă cu mama
Traducător: Veronica D. Niculescu, Mihaela Buruiană, Anastasia Gavrilovici
Editura Nemira
ISBN 978-606-43-1182-5

Recenzii

Muzica de pe fundal nu este foarte plăcută. La Lama Lama în pijama există și mici diferențe față de carte, se repetă propoziția "Acum sună telefonul" Per total, copii sunt mulțumiti și sunt utile când vrei să îi liniștești repede cu câte o poveste scurtă.

Anna Dewdney

Anna Dewdney

Anna Dewdney a fost o cunoscută ilustratoare și autoare americană de cărți pentru copii. Mamă a două fete, Anna a lucrat și ca educatoare, așa că știa totul despre ce treabă complicată este ora de culcare, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Seria LAMA LAMA a fost încă de la început un mare succes, s‑a vândut în milioane de exemplare, iar de anul acesta va fi adaptată de Netflix într-un serial de desene animate. Lama Lama în pijama este prima carte a seriei pe care Anna Dewdney a scris-o și a ilustrat-o și va fi urmată la Nemi de Lama Lama și bunicii.

MAI MULT

Ioana Mărcoiu

Ioana Mărcoiu

Ioana Mărcoiu s-a născut pe 1 martie 1986 la Sibiu. A absolvit Universitatea Natională de Artă Teatrală și Cinematografică „IL Caragiale” București, unde a urmat și cursurile de Master în actorie. În ultimii 10 ani a avut peste 35 de roluri în piese de teatru, atât la teatru Odeon, teatrul al cărei actriță este de 3 ani, cât și în diverse colaborări. Pe lângă rolurile de pe scena teatrului a avut și câteva roluri în filme de lungmetraj și scurtmetraj, precum și reclame TV. Este apreciată de către regizori pentru naturalețe, forța pe care o are pe scenă și abilitatea cu care a reuși să performeze atât roluri de comedie, cât și dramă. Honey în „Cui i-e frica de Virginia Woolf?”, de Edward Albee, regia Alexandru Mâzgăreanu, Femeia IV în „Gardenia”, de Elżbieta Chowaniec, regia Zoltán Balázs (Ungaria), Actriță în „Hamlet”, de W. Shakespeare, regia Dragoș Galgoțiu, „Grete” în „Kafka. 5 vise”, regia Dragoș Galgoțiu Marton , Marucia, Clementine în „Casanova” după Memoriile lui J. Casanova de Seingalt, regie Dragoş Galgoţiu sunt o parte dintre rolurile Ioanei Mărcoiu din ultimii ani.

MAI MULT

Încerci gratuit

în primele 7 zile. Întrerupi oricând.

Acces nelimitat

La mii de audiobooks & eBooks din catalogul Unlimited.

Asculți offline

Poți accesa cărțile și fără conexiune la internet.

Ajustezi viteza

Ascultă audiobooks în ritmul tău.

Naratori celebri

Testezi și alegi vocile care îți plac.

Ai cărțile cu tine

Direct de pe mobil, oriunde ești.