Iubirea ca o țeapă
de
citită de Alexandru Unguru
Asculți nelimitat
9h 11m
Adaugă la wishlist
Despre Iubirea ca o țeapă carte
Nu trebuie să fii norocos, trebuie să fii deștept.
Crezi că ai ghinion în dragoste?
Ți se pare că cineva îți joacă o festă iar și iar?
Încurci „speranța la prima vedere“ cu „dragostea la prima vedere“?
Ai impresia că relația perfectă e doar un mit?
lan H. Cohen îți dezvăluie cu mult umor unde și de ce dai greș în amor și vine cu o serie de sfaturi practice ca să afli cum să găsești persoana potrivită, spulberând multe prejudecăți legate de dragoste și de relații.
Uneori chiar poți învăța din experiențele altora. Alan H. Cohen îți pune la dispoziție exemple detaliate și sinteze eficiente cu ajutorul cărora să identifici ce poți schimba în viața ta amoroasă, începând chiar de mâine.
În paginile următoare vei întâlni oameni ca tine, dornici să-și împartă viața cu cineva capabil să poarte o conversație mai lungă decât «Hai să trăiești!». Oameni care au ajuns în situații înfricoșătoare, derutante sau neplăcute și s-au întrebat dacă o relație romantică presupune oare și altceva decât certuri, dramatism, intrigi și tot mai puțin sex. Oameni care au avut parte de o dezamăgire uriașă sau de multe altele mai mici. Oameni care încearcă să găsească ușa de ieșire dintr-o încăpere în care habar n-au cum au intrat. Vei întâlni de asemenea oameni care și-au asumat propria putere și valoare, descoperind astfel pe cineva alături de care să meargă mai departe.“
Traducător: Adriana Badescu
Editura Nemira
ISBN 978-606-43-1129-0
În acest moment nu există recenzii pentru această carte
Alan H. Cohen
ALAN H. COHEN este autorul a 24 de cărți motivaționale de succes, printre care The Dragon Doesn’t Live Here Anymore (1993); A Deep Breath of Life (1996); Don’t Get Lucky, Get Smart (2007; Viața ca o țeapă, Editura Nemira, 2013, 2020). Scrie articole pentru cunoscuta serie Chicken Soup for the Soul, editată de New York Times, iar cărțile sale au fost traduse în peste 25 de limbi. În fiecare lună, rubrica lui Alan, From the Heart, apare în 60 de reviste din lumea întreagă. Interviurile și articolele sale au fost publicate în revistele Unity, Science of Mind, New Woman, First for Women, New Realities, Visitors, Personal Transformation și Human Potential. Este membru al Omega Institute din New York. Lucrează, de asemenea, și ca ghid în locuri sacre precum Machu Picchu, Bali sau Egipt. Locuiește în Maui, Hawaii, unde a înființat mai multe centre în care predă „arta vieții“.
MAI MULT
Alexandru Unguru
ALEXANDRU UNGURU este actor, regizor, acting coach, emotional coach și dramaturg. Profesor asociat al UNATC „I.L. Caragiale” Bucureşti la Catedra de Arta Actorului, şi-a susţinut teza de doctorat în Teatru cu titlul „Realismul fantastic în teatrul postmodern” , sub coordonarea prof. univ. dr. Adriana Marina Popovici. Din 2014 scrie şi regizează piese de teatru utilizând spațiile teatrului independent din București. Ca actor a colaborat cu Teatrul Metropolis, Teatrul de Comedie, Teatrul Național de Operetă "Ion Dacian", Teatrul Odeon. A fost implicat în proiecte cinematografice de lung-metraj precum „Minte-mă frumos în Centrul Vechi” (2016), în regia lui Iura Luncașu, „Kira Kiralina” (2014), în regia lui Dan Pița, ori „Îngerul necesar” (2007), în regia lui Gică Preda. Susține şi elaborează ateliere de coaching prin tehnicile de arta actorului, luând parte la numeroase ateliere de coaching în țară sau în străinătate. A regizat două scurt metraje: „Pescarul” (2016) şi „Doamne ajută” (2019). În anul 2019 scenariul de film „The Reunion” semnat de Alexandru Unguru a obținut la Salonic un grant din partea See Cinema Network.
MAI MULT