Regele Curcubeu și alte povești despre răbdare
de
citită de Ana-Maria Oglindă
Asculți nelimitat
Adaugă la wishlist
Despre Regele Curcubeu și alte povești despre răbdare carte
Poveștile omenirii sunt pline de personaje care au rămas vestite prin răbdarea sau… nerăbdarea lor. Vă invităm să ascultați o selecție de basme, fabule și pilde care ne amintesc de această mare virtute, răbdarea, și de toate prietenele care vin împreună cu ea: înțelepciunea, perseverența, speranța, iubirea.
Vă dăm întâlnire cu iepurele și broasca țestoasă din fabulele lui Esop. Cu Agathon, pustnicul care l-a cărat în spate pe un olog tare greu de mulțumit. Să ascultăm povestea Regelui Curcubeu, cel care a pierdut paradisul prin nerăbdarea lui și să ne bucurăm împreună cu tânărul ucenic de bățul care înflorește într-o bună zi în deșert, purtând fructele răbdării.
Editura Frontiera
ISBN 978-606-8986-81-4
Recenzii
Foarte frumoase poveştile.
Amalia Banaș
Amalia Banaș este profesor de artă la ArtSonia Școala Fanteziei și organizează ateliere creative de povești pentru copii. Colecționează cu pasiune carte pentru copii, pe care o prezintă regulat pe pagina sa Locul de citit.
MAI MULT
Ana-Maria Oglindă
Ana Maria Oglindă a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, specializarea Arta Actorului, în 2004. A jucat pe scena Teatrului „Luceafărul” din Chișinău, unde a avut șansa de a interpreta nenumărate roluri, atât în spectacole dedicate publicului matur, cât și copiilor, și de a participa la numeroase festivaluri internaționale. În anul 2004 a obținut premiul UNITEM pentru debut, pentru rolul titular din spectacolul pentru copii „Babaika”, de J.Makarius, iar în 2015 premiul special UNITEM „Steaua fără nume”, pentru rolul Julieta din „Romeo și Julieta”- W. Shakespeare. Din anul 2006 până în 2017, a fost angajată a Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviste, unde a jucat în numeroase spectacole, atât din repertoriul clasic, cât și contemporan, într-o varietate de genuri – de la comedie și dramă, până la spectacole pentru copii, spectacole coregrafice și eseuri vizuale. De asemenea, în anul 2007 a colaborat cu Teatrul pentru copii și tineret din Constanța. În perioada 2017-2020 a jucat în proiecte independente în București (Teatrul Luni de la Green Hours, Artist Café, Clubul Țăranului Român, Sala Rapsodia).
MAI MULT