Raiurile și Iadurile minții. Volumul 1: Cunoașterea
de
citită de Alexandru Unguru
Asculți nelimitat
Adaugă la wishlist
Despre Raiurile și Iadurile minții. Volumul 1: Cunoașterea carte
Tratat monumental despre Conștiența Umană și Știința Înțelepciunii!
Impresionanta lucrare „Raiurile și Iadurile minții” dezvăluie conceptele esențiale ale Înțelepciunii Atemporale. În cele 14 părți și 72 de capitole ale sale, grupate în 3 volume, autorul oferă o sinteză contemporană a religiei, psihologiei și metafizicii din perspectivă holistică: corp, minte și spirit.
Volumul 1: Cunoașterea prezintă cunoștințele de bază necesare pentru o înțelegere corectă a Realității și a Căii Spirituale. Acest volum stabilește și bazele Cosmologiei Spirituale, dezvăluind înțelegerea interioară a Umanității, Divinității și Universului, împreună cu câteva implicații importante pentru lumea noastră de astăzi.
Traducere de Gabriel Dragnea
Editura For You
ISBN 9786066396318
Recenzii
Foarte interesantă recomand
Imre Vallyon
Prin cărțile și prelegerile sale, Imre Vallyon îi îndrumă pe oameni pe calea spre mai multă sănătate, creativitate, succes și, cel mai important, obiectivul final al vieții: găsirea Sinelui Etern. De o natură profund spirituală, Imre s-a cufundat în Yoga, Zen, sufism, catolicism, misticism răsăritean, Tarot, astrologie, numerologie și psihologie. Iubirea, Înțelepciunea și Adevărul sunt principiile lui directoare.
MAI MULT
Alexandru Unguru
ALEXANDRU UNGURU este actor, regizor, acting coach, emotional coach și dramaturg. Profesor asociat al UNATC „I.L. Caragiale” Bucureşti la Catedra de Arta Actorului, şi-a susţinut teza de doctorat în Teatru cu titlul „Realismul fantastic în teatrul postmodern” , sub coordonarea prof. univ. dr. Adriana Marina Popovici. Din 2014 scrie şi regizează piese de teatru utilizând spațiile teatrului independent din București. Ca actor a colaborat cu Teatrul Metropolis, Teatrul de Comedie, Teatrul Național de Operetă "Ion Dacian", Teatrul Odeon. A fost implicat în proiecte cinematografice de lung-metraj precum „Minte-mă frumos în Centrul Vechi” (2016), în regia lui Iura Luncașu, „Kira Kiralina” (2014), în regia lui Dan Pița, ori „Îngerul necesar” (2007), în regia lui Gică Preda. Susține şi elaborează ateliere de coaching prin tehnicile de arta actorului, luând parte la numeroase ateliere de coaching în țară sau în străinătate. A regizat două scurt metraje: „Pescarul” (2016) şi „Doamne ajută” (2019). În anul 2019 scenariul de film „The Reunion” semnat de Alexandru Unguru a obținut la Salonic un grant din partea See Cinema Network.
MAI MULT