Suport

Pauză de ascultat. Cauți un răspuns rapid la vreo întrebare despre AudioTribe? S-ar putea să-l găsești la secțiunea de „Cum funcționează”.

Dacă nu e acolo, te [email protected] sau ne găsești la telefon +4 0725 548 939

(de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00. Tarif normal în toate rețelele naționale. Pentru apeluri internaționale, tariful e cel din planul tău de abonament).

Urmărește-ne pe:

AudioTribe este disponibil pe AndroidiOS și AppGallery.

Încă mai ai întrebări despre AudioTribe?

Găsește toate răspunsurile în secțiunea Întrebări frecvente.

Beneficii AudioTribe

Ce este AudioTribe?

AudioTribe este prima platformă din România care oferă acces la mii de audiobooks premium în română și engleză realizate în studiouri profesioniste, cu naratori recunoscuți. Tot aici găsești și o mare varietate de ebooks, pe care să le citești cu ușurință, oriunde ai fi.

Avem parteneriate cu zeci de edituri de referință din România și din străinătate (Curtea Veche, Nemira, Publica, Trei, Niculescu, Humanitas, For You, Bookzone, Epica, Harper Collins printre altele) și cu lanțul de librării Cărturești.

O colecție exclusivă de bestsellere audio te așteaptă doar la AudioTribe.

Ce găsesc în app-ul AudioTribe?

În aplicația AudioTribe am strâns o colecție de zeci de mii de audiobooks și ebooks în română și engleză. Audiobook-urile și ebook-urile fac parte din viața de zi cu zi a cititorilor din toată lumea.

Pornind de la experiența lor, am adunat funcționalitățile cele mai apreciate într-un app atât de simplu de folosit, încât să-ți stea gândul doar la poveste.

 • Asculți audiobooks premium și citești ebooks, în română, de pe telefon sau tabletă.
 • Ai o bibliotecă doar a ta – titlurile deblocate rămân ale tale.
 • Descarci audiobook-urile tale preferate și le asculți offline, fără întreruperi.
 • Îți poți personaliza modul de a citi, prin funcțiile de text disponibile pentru ebooks.
 • Poți schimba viteza de narare a audiobook-ului așa cum ți-e mai confortabil.
 • Ai night mode și sleep timer. Combo-ul perfect ca să adormi liniștit.
 • Conduci? Poți asculta în modul auto, o interfață simplificată, ușor de folosit.
De unde pot descărca app-ul AudioTribe?

Aplicația AudioTribe e biblioteca ta din buzunar. Acolo poți explora titlurile și poți citi sau asculta audiobook-urile sau ebook-urile deblocate anterior pe site.

O poți descărca de pe Google Play (pentru device-urile cu sistem de operare Android) și din App Store (de pe device-urile cu sistem de operare iOS sau iPadOS).

Abonamente și plată

Pot accesa cărțile din platforma AudioTribe gratuit?

La AudioTribe, poți folosi creditele pe care le ai în contul tău pentru a debloca audiobooks sau ebooks. Îți oferim la început 3 credite cadou cu care poți, timp de 30 de zile, să îți alegi titlurile preferate de pe site.

Ca să te bucuri de ele, trebuie să îți creezi un cont pe site și să alegi un plan de abonament, pe care să îl activezi. La finalul acestor 30 de zile gratuite (o numim perioadă de Trial), abonamentul ales de tine se va reînnoi automat. Vei primi numărul de credite aferent acestuia și cardul tău va fi debitat cu suma conexă. Poți întrerupe abonamentul fără niciun cost în primele 30 de zile de la crearea contului.

Ce este perioada de Trial?

Perioada de Trial reprezintă primele 30 de zile în care poți accesa gratuit serviciul AudioTribe, cu 3 credite pe care le primești cadou din partea noastră.

Perioada de Trial se activează numai atunci când alegi un plan de abonament și asociezi contului tău un card bancar activ. Poți face asta fie imediat după crearea contului, fie mai târziu, din secțiunea „Contul meu”.

Din acel moment, primești gratuit 3 credite pe care să le folosești pentru a debloca orice audiobook sau ebook.

După cele 30 de zile, abonamentul ales de tine la început se reînnoiește automat, primești numărul de credite aferente abonamentului și se realizează plata.

În timpul primelor 30 de zile, poți întrerupe oricând, fără costuri, abonamentul AudioTribe ales. Dar nu credem că o să vrei. 😊

Cum îmi fac un abonament AudioTribe?

Pas 1. Intră pe www.audiotribe.ro.

Pas 2. Creează-ți un cont.

Atunci când îți creezi contul, vei putea selecta și tipul de abonament dorit. Va fi necesar să introduci datele tale personale și datele cardului. Nu-ți face nicio grijă – primele 30 de zile sunt gratuite și vei primi 3 credite cadou ca să te bucuri de experiența AudioTribe.

Pas 3. Descarcă aplicația AudioTribe, loghează-te cu datele contului tău.

Pas 4. Folosește cele 3 credite gratuite pe care le ai deja în cont pentru a debloca audiobooks sau ebooks de pe www.audiotribe.ro.

Pas 5. Ascultă sau citește cărțile alese în aplicație.

După primele 30 de zile gratuite, planul tău de abonament se reînnoiește automat: vei primi creditele în contul tău, iar cardul se va debita lunar cu suma aferentă abonamentului ales. Poți întrerupe abonamentul oricând înainte de această dată, fără niciun cost, dacă simți că experiența AudioTribe nu e potrivită pentru tine.

Este posibil să îți creezi un cont AudioTribe fără să introduci datele cardului și să activezi un plan de abonament. În această situație însă nu vei avea acces la cele 30 de zile de testare gratuită cu 3 credite cadou, ci vei putea doar să te loghezi, să explorezi titlurile și să asculți câteva minute din fiecare audiobook. Poți oricând să activezi un plan de abonament și perioada gratuită de Trial din secțiunea „Contul Meu” de pe site.

Care sunt ofertele de abonament AudioTribe?
 • Abonament Basic: 2 credite lunare – EUR 6.99
 • Abonament Standard: 3 credite lunare – EUR 9.99
 • Abonament Premium: 5 credite lunare – EUR 15.99

Toți triberii se bucură de aceeași selecție premium de audiobooks și ebooks și de titluri exclusive.

Abonamentele pot fi plătite în avans pe perioada unui an, caz în care primești și cele mai mari reduceri. Poți folosi creditele oricând în această perioadă.

 • Abonament Basic anual – EUR 72.99 – primești 24 de credite
 • Abonament Standard anual – EUR 104.99 – primești 36 de credite
 • Abonament Premium anual – EUR 169.99 – primești 60 de credite.
Pot reîncepe un abonament la AudioTribe după ce l-am anulat?

Dacă ai anulat abonamentul tău la AudioTribe, poți oricând să reîncepi un alt tip de abonament.

Dacă ai anulat un abonament din greșeală, îl poți reactiva pe loc în secțiunea „Contul meu”, fără niciun cost.

Mi-am anulat abonamentul din greșeală. Ce fac?

Un abonament poate fi reactivat din secțiunea „Contul meu”, fără niciun cost (cu condiția de a alege același tip de abonament), din momentul anulării și până la următoarea dată de facturare. Data de facturare va rămâne aceeași.

Aplicația AudioTribe

Cum citesc sau ascult titlurile de pe platforma AudioTribe?

Cărțile pot fi ascultate / citite pe orice dispozitiv mobil, cum ar fi un telefon sau o tabletă, în aplicația AudioTribe. Aplicația se poate descărca din Google Play (pentru device-urile cu sistem de operare Android) sau din App Store (pentru device-urile cu sistem de operare iOS sau iPadOS). Aceasta este disponibilă pentru Europa (cu excepție pentru Malta, Cipru, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și Irlanda)

Creează-ți un cont pe site, deblochează titlurile preferate și apoi ascultă-le sau citește-le în aplicație.

Cum se deblochează un audiobook sau ebook în platforma AudioTribe?

Audiobook-urile și ebook-urile din oferta noastră se pot debloca pe site-ul www.audiotribe.ro folosind creditele pe care le ai la dispoziție în contul tău. Costul deblocării e afișat în dreptul titlului și este, în general, între 1 și 4 credite.

Fii pe fază la reduceri – avem săptămânal titluri super-reduse.

Acolo unde platforma gazdă ne-a permis, achiziția audiobook-urilor și ebook-urilor se poate face și direct din aplicație.

Cum folosesc aplicația AudioTribe de pe dispozitive cu sistem de operare iOS sau iPadOS?

Pentru device-urile care folosesc sisteme de operare de tip iOS sau iPadOS, aplicația AudioTribe este locul unde poți asculta sau citi audiobook-urile și ebook-urile deja deblocate de pe site..

Poți să „faci piața” direct pe site, unde ne asigurăm că totul merge ușor și rapid pentru tine. Pro tip: adaugă cât mai multe titluri în Wishlist, ca să le găsești și să le cumperi mai ușor pe site, direct din contul tău 😊

Nemo EPG S.R.L

Reg. Com.: J40/20579/2017
CUI: RO38605875

Strada Iani Buzoiani, nr. 14, Sector 1
București, România