Suport

Pauză de ascultat. Cauți un răspuns rapid la vreo întrebare despre AudioTribe? S-ar putea să-l găsești la secțiunea de „Cum funcționează”.

Dacă nu e acolo, te [email protected] sau ne găsești la telefon +4 0725 548 939

(de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00. Tarif normal în toate rețelele naționale. Pentru apeluri internaționale, tariful e cel din planul tău de abonament).

Urmărește-ne pe:

AudioTribe este disponibil pe AndroidiOS și AppGallery.

Încă mai ai întrebări despre AudioTribe?

Găsește toate răspunsurile în secțiunea Întrebări frecvente.

Despre AudioTribe

Cum funcționează AudioTribe?

E simplu.

Îți creezi un cont pe site și activezi un abonament urmând pașii. Odată ce ai activat abonamentul, primele 7 zile sunt gratuite, ca să încerci experiența audiobook-urilor și a eBook-urilor. În această perioadă (pe care o numim Trial) poți întrerupe oricând abonamentul de pe site, fără costuri. Altfel, abonamentul ales se reînnoiește automat, cu plată. 

Poți asculta sau citi nelimitat orice carte dintr-o selecție premium (numită cataogul Unlimited) cu mii de titluri cât timp ești în perioada de Trial sau ai orice abonament activ.

 

Pot asculta sau citi cărțile gratuit la AudioTribe?

Poți încerca gratuit orice audiobook sau eBook din selecția catalogului Unlimited în primele tale 7 zile la AudioTribe, după ce îți creezi contul pe site urmând toți pașii indicați.

După cele 7 zile, abonamentul ales se reînnoiește cu plată și poți continua lectura. Poți să întrerupi abonamentul fără niciun cost înainte de reînnoire.

Împreună cu AudioTribe susții munca tuturor celor care fac posibil ca o carte să ajungă la tine – de la autori, traducători, la editori și mulți alții. 💜

Abonamente & prețuri

Cum îmi fac un abonament la AudioTribe?

Pas 1. Intră pe www.audiotribe.ro

Pas 2. Creează-ți un cont.

Va fi necesar să introduci datele tale personale și datele cardului. Nu-ți face nicio grijă – primele 7 zile sunt gratuite ca să încerci experiența AudioTribe. Poți întrerupe gratuit oricând în această perioadă.

Pas 3. Descarcă aplicația AudioTribe, loghează-te cu datele contului tău și începe lectura!

După primele 7 de zile gratuite, planul de abonament ales la înscriere se reînnoiește automat, la costul aferent. Până atunci, poți întrerupe abonamentul gratuit sau poți schimba pe loc abonamentul cu un altul.

Ce e important de știut:

Cât timp nu întrerupi abonamentul, cardul se va debita lunar cu suma aferentă abonamentului ales.

Este posibil să îți creezi un cont AudioTribe fără să introduci datele cardului și să activezi un plan de abonament. În această situație însă nu vei avea acces la cele 7 de zile de testare gratuită, ci vei putea doar să te loghezi și să explorezi titlurile. Poți oricând să activezi un plan de abonament și perioada gratuită de Trial din secțiunea „Contul Meu” de pe site.

Ce abonamente pot avea la AudioTribe?

La AudioTribe, poți citi și asculta nelimitat cărți din catalogul Unlimited, cu mii de bestsellere, atunci când ai orice abonament activ sau când ești în perioada de Trial.

Vei găsi cu siguranță cărți perfecte pentru tine în catalogul Unlimited, fie că ești căpitan de navă spațială și cauți următoarea lectură SF, fie că vrei să îți dezvolți soft skill-urile pentru următoarele meetinguri cu echipa ta de la birou.

Cele 2 tipuri de abonamente dintre care poți alege sunt:

 • Abonamentul Unlimited – cât timp este activ, citești și asculți oricâte cărți vrei din catalogul Unlimited. Prețul standard este de 45 de lei.
 • Abonamentul Unlimited Extra – cât timp este activ, citești și asculți oricâte cărți vrei din catalogul Unlimited. În plus, primești inclus în abonament 1 credit / lună pe care îl poți folosi pentru a debloca un titlu din catalogul Extra. Prețul standard este de 59 de lei.

Catalogul Extra e un portofoliu special de cărți, unde titlurile se pot asculta și citi doar în schimbul creditelor. Fiecare titlu din catalogul Extra poate fi deblocat pentru 1 credit. Titlurile deblocate pot fi ascultate chiar și fără un abonament activ. 

Ambele abonamente au oferte speciale pentru 6 luni. Pentru abonamentul Unlimited Extra 6 luni, vei primi toate cele 6 credite la momentul activării. 

Opțional, poți cumpăra credite suplimentare de pe site oricând ai un abonament activ, la 35 de lei pentru fiecare credit.

Cât costă abonamentele?

Abonamentele lunare sunt: 

 • Abonament Unlimited – asculți & citești nelimitat din catalogul Unlimited – 45 RON
 • Abonament Unlimited Extra – asculți & citești nelimitat din catalogul Unlimited + 1 credit / lună pentru o carte din catalogul Extra – 59 RON (cu doar 14 lei în plus față de abonamentul Unlimited, primești un credit suplimentar).

Poți achiziționa credite suplimentare oricând la 35 RON / credit. 

 Abonamentele pe 6 luni sunt: 

 • Abonament Unlimited 6 luni – asculți & citești nelimitat din catalogul Unlimited timp de 6 luni – 216 RON (adică 36 RON / lună) 
 • Abonament Unlimited Extra 6 luni – asculți & citești nelimitat din catalogul Unlimited timp de 6 luni și primești pe loc 6 credite pentru 6 cărți din catalogul Extra – 282 RON (adică 47 RON / lună)
Mi-am creat un cont. De ce nu am primit primele 7 zile gratuite?

Probabil ai creat un cont fără a introduce datele unui card bancar activ. E posibil să fi sărit peste acest pas atunci când ți-ai creat contul sau să nu-l fi completat până la final.

Ca să activezi primele 7 de zile gratuite, intră în secțiunea „Contul meu”, introdu datele unui card bancar, validează tranzacția mobilă de 0 RON apoi apasă butonul „Activează un abonament” și alege abonamentul preferat. 

Odată cu validarea cardului, vei începe Trial-ul și vei putea asculta și citi gratuit în primele 7 zile. În această perioadă, poți întrerupe gratuit abonamentul din contul tău de pe site. 

Cum îmi pot întrerupe abonamentul la AudioTribe?

Orice abonament se poate întrerupe accesând secțiunea „Contul meu” de pe site-ul AudioTribe. Apeși „Întrerupe abonamentul’’, apoi urmezi pașii până când primești mailul care confirmă întreruperea.

Beneficiile abonamentului rămân active până la următoarea dată de facturare. Apoi, abonamentul devine automat inactiv, iar costul acestuia nu va mai fi debitat.

Cât timp abonamentul este inactiv, nu vei mai primi credite lunare în contul tău, nu se pot cumpăra credite suplimentare și nu se pot folosi creditele din cont. Accesul pentru titlurile din catalogul Unlimited va fi revocat. Vei putea asculta sau citi în continuare titlurile deblocate anterior cu credite.

Aplicația AudioTribe

Cum citesc sau ascult cărțile de pe platforma AudioTribe?

Cărțile pot fi ascultate / citite pe orice dispozitiv mobil (cum ar fi un telefon sau o tabletă) care permit descărcarea aplicației AudioTribe.

Aplicația se poate descărca din Google Play (pentru device-urile cu sistem de operare Android), din App Store (pentru device-urile cu sistem de operare iOS sau iPadOS) sau din AppGallery (pentru device-urile Huawei).

Momentan, serviciul este disponibil în toată lumea, cu excepția Statelor Unite ale Americii și Canadei.

Creează-ți un cont pe site, deblochează titlurile preferate și apoi ascultă-le sau citește-le în aplicație.

Ce găsesc în aplicația AudioTribe?

În aplicația AudioTribe am strâns o colecție de zeci de mii de audiobooks și eBooks în română și engleză. Cât timp ai un abonament activat pe site, vei putea asculta sau citi direct din aplicație toate cărțile din catalogul Unlimited.

Iată de ce te vei bucura în aplicație:

 •       Ai un preview gratuit de câteva minute pentru orice audiobook.
 •       Descarci cărțile tale preferate și le asculți sau citești offline, fără întreruperi.
 •       Poți schimba viteza de narare a audiobook-ului așa cum ți-e mai confortabil.
 •       Îți personalizezi modul de a citi eBook-urile (poți seta mărimea fonturilor sau culoarea ecranului).
 •       Ai night mode și sleep timer pentru audiobook-uri. Combo-ul perfect ca să adormi liniștit.
 •       Conduci? Poți asculta în modul auto, o interfață simplificată, ușor de folosit.

Tot în aplicație îți vei îngriji Biblioteca personală cu audiobook-uri și eBook-uri deblocate.

Nemo EPG S.R.L

Reg. Com.: J40/20579/2017
CUI: RO38605875

Strada Iani Buzoiani, nr. 14, Sector 1
București, România